sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

5.4.09 Agia ja lenkkeilyä


Tänään lenkkeiltiin ja agilitailtiin. Aamulla remmi- ja peltolenkkeilyä Rallin ja Nessan kanssa, päivälenkki lähipellolla Simban ja Nessan kanssa (Ralli katsoi formulaa Tiinan ja Maken kera kotosalla), iltapäivälenkki "pururadalla" Simban, Nessan ja Rallin kanssa ja iltalenkki Nessan kanssa pyöräillen, se perinteinen 5km lenkki.

Iltapäivällä puuhattiin myös pihalla kun Mummi ja Vaari tulivat käymään ja kannettiin puita autosta. Ralli katsoi vieressä kun Simba ja Nessa leikkivät ja teki samoja muuveja vieressä, hupaisan näköistä toimintaa.

Iltalenkin jälkeen puuhasin Nessan ja Rallin kanssa agilityä omalla kotipihalla. Nessan ratapiirrokset yllä, tein kaikki myös peilikuvana. Eka rata oli turhan pienessä tilassa, meni vähän väännöksi. Onnistui kuitenkin lopulta. Toka rata onnistui hyvin, kolmas myös ihan kohtuullisesti. Huomasin kolmannella radalla taas saman kuin aikaisemmin, Nessaa ei saa kääntää liian vahvasti ennen estettä, koska jättää helposti hyppäämättä, näin kävi ennen estettä kolme.

Ralli aloitti agilityuransa tänään. Namin kanssa teimme sylikäännöksiä, poispäinkäännöksiä ja takaaleikkauksien alkeita. Samalla opeteltiin seuraamaan namikättä. Siivekkeiden kanssa harjoittelimme kiertoja. Kierrot onnistuivat erityisen hyvin, kun keksin miten mielellään Ralli leikki Nessan tuffies minibumerangilla. Kiersi meinaan vauhdilla! Tehtiin myös yksi irtoamistreeni lelun avulla, vielä oli pienellä vaikeuksia hahmottaa lelua pienen matkan päässä.

Ralli reipastuu päivä päivältä, välillä sitä voi jopa kutsua riiviömäiseksi otukseksi ;). Ja omapäisyyttä siitä kyllä löytyy, jos se päättää jäädä istumaan terassille vaikka haluaisin sen takapihalle pissille on sen päätä vaikeaa kääntää. Siksipä emme neuvottele, minä vain haen sen pissille. Että näin, katsotaan mitä on vielä edessä.