perjantai 10. huhtikuuta 2009

10.4.09 Hakutreenit raunioryhmän kanssa




Tänään treenasimme Kiljavan metsässä raunioryhmän kanssa pitkät treenit ja kaksi kierrosta. Ekalla kiepillä Päivi ja Nada, Marika ja Tinka, Tove ja Hugo, Marisa ja Nugá sekä minä ja Nessa.



  • Nada: pitkästä aikaa ekaa kertaa hakuilemassa, joten aloitettiin helposta treenistä. Tehtiin neljä peräänlähtöä, suorapalkka. Nada meni innoissaan maalimiehelle. Päivi voisi antaa Nadalle vähän vapauksia lähtötilanteessa jotta Nadan halua lähteä olisi maksimaalinen. Ensi kerrala peräänlähtö pienemmin avuin (kuten Hugon treeni).

  • Tinka: norjalainen sekametsä, kuusi löytöä. Tinka tei tosi hyvin töitä, loistavat haukut. Tosi hyvä itseluottamustreeni.

  • Hugo: peräänlähdöt pienin avuin, 5 maalimiestä, lähtö noin 20m, ei huuteluita. Hugo irtosi hyvin, mutta kun maalimies enemmän piilossa, Hugo ei osannut etsiä. No, ei sitä ole Hugolle opetettukaan. Seuraavaksi hajumielikuvatreeniä.

  • Nugá: makkararinki alkuun, vähän Nugá pohdiskeli, mutta kun näki että maalimiehillä on namia, tuli iloisesti maalimiesten luo. Pari peräänlähtöä kunnon avuin. Hyvät treenit.

  • Nessa: kahdeksan pistoa, kuusi löytöä, suorapalkkaus. Etsi tosi hyvin, innolla. Vaikka pitkä treeni, ei lainkaan vsymisen merkkejä. Loistotreeni.
Tauolla Ralli pääsi juttelemaan maalimiesten kanssa mukavia. Ensin Ralli ei mennyt tutkimaan ihmisiä, mutta hetken höpisemisen jälkeen Marisasta tuli kiva tyyppi. Muita Ralli ei niin huomionutkaan, heiltähän ei saanut nameja ;).

Tokalla kiepillä Päivi ja Nino, Marika ja Tinka, Tove ja Bezza, minä ja Nessa sekä Marisa ja Noce.


  • Nino: norjalainen sekametsä, uutena asiana tyhjä pisto. Kolme löytöä, tyhjä ja löytö. Treeni sujui hyvin, tyhjältä Nino olisi voinut tulla vähän helpommin luokse. Intoa oli kovasti, pistot melko suoria.

  • Tinka: kaksi valmista maalimiestä, ensimmäinen pehmohäkissä. Teki innoissaan, toisen löytyminen oli vähän vaikeaa, työskenteli taaksepäin. Syynä talaukset, norjalainen sekametsä? Tärkeää ehdä sellaisia treenejä, joissa ei löydä taaksepäin työskennellessä.

  • Bezza: norjalainen sekametsä, neljä löytöä. Bezza teki hyvin töitä, rullat tulivat hyvin käteen asti. Ainoana ongelmana oli treenien vetäjän eli minun kämmit, jonka seurauksena Bezzaa lähetettiin tyhjälle pari kertaa. Hyvin jaksoi tehdä töitä tyhjistä huolimatta.

  • Nessa: Kiintorullatreeniä, kuusi toistoa. Ekoilla etäisyys noin 5m, seisovat maalimiehet, nami kädestä, vihje OTA, jonka jälkeen Nessa toi rullan minulle ja vapautin näytölle. Seuraavilla etäisyys noin 10m, maalimieet kyykyssä, viimeisillä etäisyys noin 20m. Sujui oikein hyvin, ainoana ongelmana pieni häröily rullan ottamista ennen. Näitä lisää, pikkuihiljaa OTA vihje pois.

  • Noce: Neljä maalimiestä, kaksi ekaa haamuina. Metsässä oli jotakin, joka pelotti Nocea. Ekalla maalimiehellä meni maalimiehelle, haisteli maata ja sen jälkeen lähti keskilinjalle pelokkaana. Toinen pisto hyvä, ilmaisu hyvä. Tämän jälkeen Noce ei halunnut irrota metsään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti