torstai 16. huhtikuuta 2009

16.4.09 Treenivapaa, Helsingissä lenkkeilyä ja Nessan fyssari

Tänään meillä oli virallisesti treenivapaa, Nessa pääsi vain lenkkeilemään ja fyssarille paapottavaksi.

Rallin kanssa lenkkeilyn ohessa tuli tehtyä muutenkin pieniä treenejä. Meilahden puistossa leikittiin, tehtiin vähän agin ohjausten alkeita ja tolppien kiertämisiä sekä harjoiteltiin maahanmenoa. Tänään maahanmeno onnistui jopa ilman jalka-apua, jee.

Lenkkeily oli päivällä tavallista aktiivisempaa ja aktivoivampaa, sillä minulla oli allergiasairaala Helsingissä. Väliajat kiipeilimme kallioilla, tutkimme frisbeegolfin koreja sekä lenkkeilimme vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla. Keskusn ja ratikkaan oli alunperin tarkoitus tutustua myös, mutta aika loppui kesken ja tässäkin taisi olla riittävästi sulateltavaa. Rallilla tahtoo nykyään kytätä autoja ja sitä pitää asiasta muistuttaa. Samoin ohikiitävät pyörät ovat lähes vastutamattomia. Tätä työstetään.

Illalla Simba tuli kylään pariksi päiväksi kun Tiina käy risteilemässä. Vähän Simban piti murista pennulle kun pentu tunkeutui liian liki, muuten on kaikkien tyttöjen yhteiselo sujunut loistavasti.
Nessan fyssari sujui hienosti, kaikki lihakset olivat joustavia ja tasapainossa, jopa paremmin kuin viime käynnillä. Eipä ole liikunnan lisääminen siis vaikuttanut ainakaan negatiivisesti.