perjantai 24. huhtikuuta 2009

24.4.09 Kimppalenkkeilyä, ilmaisuja ja jäljestystä

Aamulla pikkulenkki lähimetsässä ja pellolla, ampumiset. Tämän jälkeen lähdimme lomailevan Pipsan kanssa kimppalenkille. Hyvin laumalla sujui keskenään, alkuun Rallia vähän jännitti Mustin haukuskelu. Eiköhän tuo äkkiä opi Mustin ääntelyn sietämään... Penni ei noteerannut Rallia käytännössä lainkaan, on siis tottunut että rääpäle kulkee mukana. Ikävä kyllä lenkillä koettiin draamaa kun mäen takaa eteemme tupsahti kaksi nöffiurosta ja mylly oli valmis. Fresco oli myllyn suurin vastaanottaja, muut pysyivät onneksi vähän kauempana. Pikaisia parantumisia Rekulle!

Lenkin jälkeen teimme Mustille ja Nessalle ilmaisuja. Nessalla kaksi ukkoa ja yksi tyhjä, Pipsa oli pressun alla, joten Nessa joutui ilmaisun lisäksi myös etsimään. Tarkoituksena oli antaa Nessalle nami ennen rullan ottamista, jonka jälkeen ilmaisuketju normaalisti. Pressu tai Pipsa motivoivat Nessaa turhaan hässäämiseen maalimiehellä, muuten ilmaisut menivät kivasti. Tyhjä pisto hyvä ja tuli takaisin niin kuin pitikin, ilman rullaa ;).

Iltapäivällä jälki kuivassa havumetsässä. Ralli 30 askelta, myös tänään itsenäisesti. Jäljesti kivasti, motivoituneesti. Tänään sain loppukepillä maahankin namiavulla. Näitä lisää.

Nessan jälki noin 400m, 3 kulmaa, 6 keppiä, jana noin 20m, vanhentui noin 40min, kuivaa ja kohdin kivikkoista maastoa. Jälki oli vaikea, ehkä juuri kuivuuden vuoksi. Janalla pientä häsläystä, nsti jonkun jäljen pari metriä ennen omaa. Uusin janan lyhyenä, jolloin onnistui. Keppejä nousi 5/6, ihan ok näin vaikelta jäljeltä. Pitäisikö panostaa nyt janoihin?