keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

29.4.09 Ampumista, hakua, tottista ja uusia asioita

Aamulenkillä tein taas pari ampumistreeniä. Nessa paikallamakuussa, Ralli söi nameja maasta. Treenit menivät hienosti, kumpikaan ei reagoinut paukkuihin. Nyt pitää vaan muistaa ampua melkein päivittäin, jotta rutiini pysyy yllä.

Iltapäivällä hakutreenit, lisää omassa kirjoituksessa.

Hakutreeneistä suoraan Ojankoon tottista tekemään Helin kanssa. Ojangossa oli paljon koiria ja paljon ihmisiä. Nessalle ja minulle treenit olivat tavallista haastavammat, Nessa vilkuili jonkin verran häiriöitä ja minä stressasin vähän katselijoita. Tein ensin noudot, Nessa meni kapulalle hyvin, mutta ravasi takaisin. Yritti myös luovuttamista suoraan sivulle. Hyppy- ja estenoudot teki hyvin. Seuraaminen ok, välillä kontakti harhaili. Paikallamakuut ok. Istuminen, maahanmeno ja luoksetulo ok, eteenmeno ok. Henkilöryhmässä tarkkaavaisuusongelmaa, erityisesti Nessan seuratessa ulkopuolella.

Nessan treenien jälkeen lähdin Rallin kanssa kummastelemaan Ojangon epiksiä. Paljon ihmisiä, paljon koiria ja paljon haukkumista eli kaikkea tosi jännää Rallin mielestä. Vähän Ralli himmaili ja kulki häntä alhaalla, mutta otti kontaktia pyydettäessä. Ralli meni myös monien ihmisten luo vapaaehtoisesti. Vähän sivummalla tein vähän siivekkeiden kiertämistä ja maahanmenoa, keskittyi treenaamiseen hienosti.

Lopuksi käytin koiruudet Ojangossa kunnon lenkillä, tulipa nostalginen olo! Ja lenkin jälkeen höpisteltiin vielä muutama tovi Kaisin kanssa, kiitos terapiahetkestä! Ja tietenkin onnittelut taitavalle Dialle episten medien voitosta!