torstai 23. huhtikuuta 2009

22.4.09 Rauniotreenit

Tänään raunioilla suoritusjärjestyksessä minä ja Nessa, Marika ja Tinka, Marisa ja Noce, Ressu ja Risa sekä tapansa mukaan viimeisenä minä ja Ralli.

Tällä viikolla en osaa kummemmin kertoa muiden treeneistä, sen teki se reilun 39 asteen kuume. Niin, oliko hyvä idea mennä treenaamaan, ei ehkä. Mutta koirille oli hyvät treenit.

  • Nessa: pääpaino kiintorullailmaisussa eli yhdistettiin ensimmäistä kertaa raunoilla etsiminen ja ilmaisu. Ensin maalimies antoi namin, jonka jälkeen loppu ilmaisuketju itsenäisesi. Tämä sujui oikein hienosti, kahdella vikalla ei pienen pyörimisen jälkeen löytänyt namia, joten otti suoraan rullan. Näitä on nyt hyvä vuorotella, jotta tarkistaa kunnolla. Ilmaisun jälkeen näyttö, josta palkka. Toisella piilolla yritti tiputtaa rullan suustaan ennen KIITOS käskyä, joten etsitytin vähän aikaa tyhjää ja otin piilon uudestaan. Nyt onnistui hyvin, muissa ketju pysyi hyvin kasassa. Eli jatkossa kiintorullaa sekä metsässä että raunoilla, namia joko tulee tai ei tule maalimiehiltä ennen rullaa. Metsässä pidetään namit pidempään, koska siellä valeita on jonkin verran tullut.
  • Ralli: makkarinkiä ja peräänlähtöjä, koska maalimiehille meneminen edelleen vaikeaa. Ekalla makkararingillä epäili, tarvitsi minulta vähän apua etenemisessä. Toisen kierroksen suoritti jo täysin itsenäisesti. Peräänlähdöissä irtosi hyvin noin 5m, mutta noin 10m oli liian pitkä matka irrota yksin. Lyhyempiä peräänlähtöjä siis. Samalla koneptilla mennään, kunnes esimmäinenkin makkararinki menee läpi ilman epäilyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti