tiistai 14. huhtikuuta 2009

13.4.09 Lenkkeilyä, kyläilyä, ampumista ja jälkeä

Aamulla lenkkeilyä Pipsan kanssa, hyvin jaksoivat lapsosetkin istuskella rattaissa.

Iltapävällä lähdin lasten ja Rallin kanssa Mummini ja Ukkini luo kyläilemän. Kävelimme Myllypurosta Itäkeskukseen uusien pakkojen utkiminen mielessä, hyvn Ralli jaksoi keskittyä lenkkeilyyn. Mummilla ja Ukilla piti vähän yrittää koirien lelujen syömistä, muuten Ralli vieraili ikein sivosti. Taisi kyläreissu olla rankka, kotin päästyämme Ralli vain nukkui.

Nessan kanssa pitkä pyöräilylenkki, noin 10km lasten mentyä nukkumaan. Pyöräilyn jälkeen peltolenkki, jonka aikana treenattiin jäljestystä. Rallin jälki noin 30 askelta, namijälki. Teki apujen kanssa kivasti. Nessan jälki 400 askelta, kaksi kulmaa, 6 keppiä, jana 20m. Vanheni noin 15 minuuttia. Jäljesti hyvin, nosti 5/6 keppiä.

Loppulenkistä koin kauhunhetkiä, kun Ralli satutti jalkansa ja ontui pahasti. Ontumasta huolimatta tämä sitkeä pikkuotus yritti juosta Nessan perässä, joten se oli pakko ottaa syliin ja kantaa kotiin. Kotiin päästyämme ontumaa oli jo vähemmän ja seuraavana aamuna ei enää lainkaan, huh. Välillä tieto lisää tuskaa, ehdin jo miettiä vaikka mitä kauheita mahdollisuuksia.

Lenkin jälkeen ammuin koiruuksille omalla pihalla, Ralli söi ja Nessa makasi. Kivasti meni amput, Ralli nosti päätään kupista, mutta jatkoi sitten syömistä.