sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

19.4.09 Treenivapaa ja lenkkeilyä

Tänän Make oli ekaa kertaa yksin aamulla vastuussa sekä lapista että Rallista kun oli nukkumisaamuni ja nukuin peräti kahdeksaan. Ilmeisen hyvin oli aamu sujunut kun Ralli on edelleen Maken suosikki. Kuulemma oli aika vauhdikas tapaus ;). Kun heräsin, käytin kaikki pellolla juoksentelemassa.

Aamupäivästä suuntasin lasten ja Rallin kanssa äiskälle ja iskälle Puistolaan. Jotta Ralli olisi saanut hyvää treeniä, ajoin autolla Tikkurilaan josta junailimme Puistolaan. Junamatka sujui hyvn, Ralli ei ihmeemmin ihmetellyt Tikkurilaa tai junaa. Myös matka Puistolan asemalta äiskälle ja iskälle sujui hyvin. Jännitysmomentteja piisasi, kun sekä Ralli että sara ja Eetu olivat vapaalla jalalla. Perillä Ralli puuhasteli kovasti niin sallittuja kuin joitakin kiellettyjäkin asioita, uusia lasten leluja oli niin kiva maistella. Päiväuniaikana kaikki lapset nukkuivat kivan tovin, Ralli mukaanluettuna. Takaisintulo oli Rallille jännempi juttu, junaa ei kummastellut, mutta Tikkurilan aseman ihmisvilinä oli sille vähän liikaa.

Kun pääsimme kotiin, Tiina oli käyttänyt Simban ja Nessan peltolenkillä ja oli Simbaa harjailemassa. Jätin Rallin puuhailemaan pihalle. Kun koiruudet tulivat sisään, jaksoi Ralli vielä vähän aikaa mennä toosi lujaa, mutta rauhoittui sitten ja nukkui useamman tunnin putkeen. Rankka päivä.

Illalla kävin ensin 5km pyörälenkin Nessan kanssa ja sen jälkeen yhteislenkin Röykässä Nessan ja Rallin kanssa. Tällä kertaa lenkillä ei treenailtu juuri mitään, pari kertaa Nessa sai juosta "tiputetun" tennispallon perässä. Ralli suhtautui yllättävän hyvin haukkuviin koiriin, ei ihmetellyt juuri lainkn. Jee, ehkä tässäkin edetään. Ja kaniisti Ralli nykyään kävelee tutuissa paikoissa hallinnassa ilman hihnaa.