sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

11.4.09 Jälkeä, ampumista ja kimppalenkkeilyä

Aamu alkoi peltolenkkeilyllä, jossa mukana Nessan ja Rallin lisäksi myös Simba ja Tiina. Simba ja Nessa leikkivät jonkin verran keskenään, Ralli yritti kovasti pysyä mukana vauhdissa.

Päivälenkille lähdettiin Jäniksenlinnaan Pipsaa tapaamaan, Tiina ja Simba edelleen mukana. Aikuisten koirien välit olivat täysin mutkattomat, vaikka viime tapaamisesta on jo aikaa. Penni suhtautui pentuun kivasti, ei tuntunut välittävän uudesta tulokkaasta juurikaan. Frescolle pentu oli kuin ilmaa ja Musti oli vain positiivisesti kiinnostunut. Pentu meni mukana ivasti, pääasiassa häntä töttöröllä, alkuun vähän arastellen ja leikkiin yritti välillä änkeä niskakarvat pystyssä ja haukahdellen. Eli kauttaaltaan hyvin sujui. Maanantaina uudestaan...

Iltapäivällä koiruudet pääsivät puuhaamaan toviksi Nummelan mökille kun hain lapset mummilta ja vaarilta yökylästä.

Iltalenkillä tein Nessalle jäljen kosteaan, mutaiseen sänkipeltoon. Jana noin 40m, jälki noin 300m, 7 kulmaa, 2 terävää, 6 keppiä, vanhentui noin tunnin. Jana sujui oikn hyvin, mutta jostakin syystä jäljestys tökki tänään, ei pysynyt ihan oikealla jäljellä. Etsi keppejä kaukaakin, ja ilmaisi löytmänsä hyvin. Silti keppejä nousi vain kolme.

Ralli teki noin 20 askeleen namijäljen kotipihassa, tai siis piti tehdä. Naapurin haukkuva koira sai Rallin lopettamaan työskentelyn ja kun oli lopettanut, en saanut heti perään jatkamaan. Kun haukkuminen sitten loppui, Ralli jatkoi jäljen loppuun.

Ampuminen kotipihassa, Nessa makaamassa ja Ralli syömässä ruokaansa. Ralli nosti kerran päänsä kupista, seuraavilla kolmella ei reagoinut. Nessa pysyi hyvin makaamassa.