perjantai 3. huhtikuuta 2009

2.4.09 Rallin ekoja, tottista, kiintorullaa ja lenkkeilyä


Tänään aamulla Ralli alkoi puuhata nimensä veroisesti. Se juoksi pitkin kämppää, roikkui Eetun lahkeissa ja puuhasi koko ajan jotakin. Niinkuin pennun pitääkin.


Rallin maailma laajeni tänään taas valtaisasti, kun se pääsi minun mukanani ekaa kertaa mukaan töihin. Töissä Ralli nukkui, nukkui ja nukkui, pitkä työpäivä sujui siis loistavasti. Ruokansa eteen pieni auspai joutui puuhaamaan vähän, osan piilotin paperikärön sisään ja osan levittelin etsittäväksi kahvihuoneeseen. Pissit ja kakat tehtiin hienosti pihalle.


Töiden jälkeen kuljimme vähän Tervakoskella ihmettelemässä ihmisiä ja autoja. Vähän nuo autot ja hihnassa kulkeminen jännittävät. Pikkuhiljaa...


Töiden jälkeen kävimme pienellä lenkillä Nessan ja Rallin kanssa. Heittelin Nessalle palloa ja leikin Rallin kanssa. Hienosti pieni jo pyydystää pentukongia ja vetää vähän vastaankin. Loppulenkistä tein Nessan kanssa vähän kiintorullatreeniä, rulla pelkällä OTA käskyllä. Toimi hyvin. Huomiota kiinnitettävä luovutukseen, nyt suu alkaa elää heti, kun kosken leukaan. Eli muista ensin JES ja vasta sitten KIITOS.


Lasten nukkumaanmenon jälkeen lähdimme taas pienelle lenkille Rallin ja Nessan kanssa. Alkuun Ralli kulki hihnassa autoteiden läheisyydessä ja muuten kulki mukana reippaasti.


Lenkin yhteydessä tottistelimme Nessan kanssa. Teimme seuraamista lelu ulkokädessä. Hienosti Nessa seurasi, vain oikealle käännökset pyrkivät aukeamaan vähän liikaa.



Nessan tottiksen jälkeen tein Rallille ensimmäisen namijäljen lumeen. Hyvin jaksoi apujen kanssa keskittyä koko 20 askeleen jäljen. Pienenä pitää aloittaa...


Yhteisen lenkin jälkeen käytin Nessan pyörälenkillä, perinteinen 5km. Ralli vinguskeli alkuun, mutta nukkui lähes koko lenkin ajan.


Kotiin päästyämme syötiin ja käytiin nukkumaan. Kyllä pientä taas nukutti.