keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

29.3.09 Tottista, ampumista ja lenkkeilyä

Tänään puuhattiin tottista Sinin kanssa Ikean parkkiksella. Siniä odotellessa tein Nessan kansa pari kiintorullatreeniä. Rullan tuonteja käsi apuna, sujui hyvin.

Tottiksessa keskityimme seuraamiseen. Seuraamisia tein ensin kuten olen tehnyt eli hetsausta, jonka jälkeen lelu treeniliivin olkapäällä ja palkka hyvästä seuraamisesta. Helposti käy niin, että Nessa pomppaa minua vasten ennen kuin lähtee palkalleli saa palkan väärätä asennosta. Nyt Sini ehdotti että tekisin seuraamista palkka vasemmassa kädessä, jotta palkka tulisi oikeasti vasemmalta. Seuraamisia myös lennosta, palkkaus voi olla vain pieni saalispyrähdys ilman purua. Nessa oli alkuun vähän pihalla, mutta onnistui seuraamaan asento suorana. Muutenkin ini sanoi, että Nessan seuraaminen suoraa, ei aukea, mutta ajoittain edistää.

Treenien jälkeen teimme lasten ja Nessan kanssa reilun puolen tunnin lenkin. Lenkin aikana kolme paukkua. Nessa katsahti, mutta jatkoi sitten lenkkiä samaan tahtiin.

Lisää lenkkeilyä ja kaiteella tasapainoilua Fallkullassa lasten nukkuessa Mummun ja Papan luona. Nessan tasapainoilu on mennyt upeasti eteenpäin.

Lasten nukkumaanmenon jälkeen noin 5km pyörälenkki ja peltolenkki.