keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

29.4.09 Raunioryhmän hakutreenit

Paikalla treenijärjestyksessä Laura, Ralli ja Nessa, Tove ja Hugo, Marika ja Tinka sekä Ressu ja Risa.

  • Ralli: tutustumista maalimiehiin jatketaan. Eli ensin lyhyt makkararinki, tämän jälkeen kolme peräänlähtöä. Ekalla kiepillä piti taas ihmetellä maalimiehiä, toisella makkararinkikiepillä meni jo itse maalimiesten luo. Eka peräänlähtö pitkä, ei mennyt itse maalimiehen luo, muut noin 5m, jolloin meni itse maalimiehille. Kaikenkaikkiaan Ralli on hakutreeneissä vähän hämillään, vaikka maalimiehillä ei vaadita mitään, syötellään vain. Ehkä Rallin mielestä ihmiset eivät kuulu metsään istuskelemaan.
  • Nessa: suunnitelma oli tyhjä ja kolme löytöä, kiintorulla. Ja miten onkaan, suunnitelma muuttui totaalisesti. Ensimmäinen tyhjä oli hyvä, tyhjältä heitin keskilinjan yli, pisto oli hyvä, mutta maalimiehellä aivan hirveää sähläämistä, otti rullan vasta kun oli saanut kertaalleen rullan kainaloonsa. Tästä en lähettänyt näytölle vaan otin toisen puolen. Teki piston, mutta ei mennyt maalimiehelle asti ja toi rullan. Uudestaan ensimmäiselle maalimiehelle, apuna nami ennen rullan ottamista. Nyt ilmaisu melko ok, änki turhan innokkaasti pressun alle. Toinen maalimies ylös ja tyhjän etsittämistä, ekalla teki taas valeen. Vielä kolme tyhjää, kehut kun tuli tyhjältä ilman rullaa. Kolmannen tyhjän jälkeen palkkaus ruualla. Ilmaisuissa pitää löytää balanssi maalimiehen tarkistamisen ja änkemisen välillä, lisäksi pitää keksiä keino, jolla myös tyhjien teko on kannattavaa.
  • Hugo: tuuli-ilmaisujen jatkoa. Hugo tulee metsään tosi innoissaan, nenä auki. Nosti hajun hienosti tuulivainulla, saatuaan hajun istahti alas ja pyysi Tovelta lupaa lähteä. Kun sai lähteä, meni hienosti maalimiehelle asti. Etäisyydet maksimissaan noin 30m. Seuraavaksi ehkä hajumielikuvatreeniä.
  • Tinka: taaksepäin tehtyjen pistojen korjaussarjaa. 2 kertaa haamut suoraan edessä ja näyttäytymisen jälkeen siirtyminen reilusti (noin 20m) eteenpäin keskilinjalla. Viimeinen valmis. Kahdella ekalla into katossa, teki hyvät pistot eteenpäin keskilinjaa kuten haluttiinkin. Vikalla vauhti vähän pienempi, mutta työskenteli eteenpäin ja irtosi hyvin. Haukut ok, palkka hyvästä haukusta.
  • Risa: etsintää 1,5 ha alueella, kolme valmista maalimiestä. ekalla ilmaisulla rullasotkuja, muuten treenit menivät hyvin. Toisella maalimiehellä meni läheltä, mutta ei saanut hajua. Palasi myöhemmin nostamaan maalimiehen.