maanantai 20. huhtikuuta 2009

20.4.09 Tottista, kiintorullaa ja kimppalenkkeilyä

Aamulenkki metsässä ja pellolla. Ralli menee lujaa, ihan käsittämätön vauhti 10vko ikäiseltä pennulta. Ja Nessa juoksee Rallin kanssa, siskoksia on niin kiva kattella. Rallin luoksetuloa pitäisi varmaan vahvistaa, nyt tulee silloin kun jaksaa, muuten saattaa jäädä katsomaan että mitä toi nyt oikein huutelee. Nessa pääsi vähän juoksemaan hiekkakuopan pohjalta keppiään ja Ralli yritti pysäyttää Nessaa kepin palautuksessa.



Aamulenkin jälkeen Nahkelaan treenailemaan Hannelen kanssa. Nessan kanssa tein ensin vähän tottista. Seuraaminen ok, nyt lelun kanssa ja lyhyitä pätkiä. Alkuun yritti edistämistä, mutta yhden täyskäännöksen jälkeen korjasi seuraamiskohdan oikeaksi.

Ralli pääsi katselemaan Nahkelan kenttää ja tekemään vähän agia. Tänään tutustuttiin ekaa kertaa putkeen. Kivasti tytsy uskaltautui putkeen namien perässä, jätin nameja putken päähän ja kuskasin Rallin toiselle putken suulle. Vähän epäillen Ralli lähti nameja hakemaan, vauhti ei vielä päätä huimannut. Seuraavalla kerralla. Putken jälkeen tein vähän siivekkeen kirtoja, vasemmalla kädellä ohjaten sujui hyvin, oikealla ohjaten ei vielä. Täytyy harjoittaa oikeaa puolta ahkerammin. Lopuksi leikkimistäkentällä, sujui kivasti.

Nessan kiintorullaa treenattiin ensimmäistä kertaa niin ettei Nessalle näytetty maalimiestä. Maalimiehellä vain nami ei ota kehotusta. Rullan palauduttua minulle näyttö liinan kanssa. Tein kolme löytöä ja kaksi tyhjää kentän toiselle puolelle. Treeni sujui loistavasti, näitä lisää!

Treenien jälkeen lyhyt lenkki Perron ja Troyan kanssa, hienosti tytsyillä sujui keskenään. Molemmat rekut tulivat mukaan töihin ja nätistihän nuo siellä nukkuivat.

Töiden jälkeen suuntasimme vielä lenkille Hannan ja kolmen lagoton kera. Rallilla riitti alkuun ihmettelemistä karvakasoissa, mutta nopeasti tuo rentoutui. Oli hirmuisen kiva lenkki ja laumat tulivat hyvin toimeen keskenään.