sunnuntai 10. toukokuuta 2009

9.5.09 Aktivinen treenivapaa

Tänään ei treenattu, mutta puuhattiin sitäkin enemmän. Aamulla suuntasimme kohti Saria ja Jannea talkoisiin. Ilma ei ollut kyllä pihatalkoisiin suotuisin mahdollinen. Matkalla käytin koiruudet lenkillä aamuenergioiden kanavoimiseksi.

Kun pääsimme perille, talkooväki oli karannut sisätiloihin sadetta pakoon. Koiruudet pääsivät mukaan tervehtimään isoa kasaa sukulaisia, mukana tietenkin myös Tiina ja Simba. Simban, Nessan ja Rallin välit olivat edelleen mutkattomat, Simba ei edes jaksanut juurikaan murista Rallille. Sarilla ja Jannella riitti Rallilla ihmeteltävää, hirmuen meno ja tupa täynnä ihmisiä. Alkuihmetyksen jälkeen Ralli tervehti kaikkia iloisesti ja taisi päivän mittaa makoilla kaikkien sylissä vuoron perään.

Päivän mittaan käytimme Tiinan kanssa koirat pari kertaa tunnin metsälenkillä. Lisäksi koirat puuhasivat pihalla sen koko vajaan tunnin ajan mitä oikeasti tein talkoohommia. No, sain jotakin aikaan, istutuin elämäni ensimmäisen pensaan.

Illalla minulla oli kotona kaksi kuoleman väsynyttä koiraa, kerrankin. Lähdimme reilun puolen tunnin iltalenkille vasta kymmenen maissa. Ja vaikka vakaa taroitus oli treenata jotakin, se vaan jäi. Hyvä se on välillä vapaatakin viettää.