perjantai 8. toukokuuta 2009

8.5.09 Rullatreeniä ja tottista

Aamulenkin jälkeen suuntasimme Nahkelaan treenailemaan Annen kanssa. Ralli pääsi tekemään vähän agia eli kirmaamaan putkia ja harjoittelemaan siivekkeiden läpi juoksemista. Olisiko joku poispäinkäännöskin tehty. Lyhyen agisession jälkeen teimme vielä pari sivulletuloa ja vähän katsekontaktitreeniä.

Nessan kanssa tottisteltiin lähinnä Maggien häiriöksi. Teimme seuraamista, tasamaanoutoa painavalla kapulalla sekä jääviä. Seuraamsessa idea oli, että vaikka palkka ei ole näkyvissä, se tulee ja vasta pidemmän seuraamispätkän jälkeen. Tänään Nessa alkoi taas edistää, luultavasti siksi, että lelupalkkahan sijaitsee vasemmassa taskussa. Noudot menivät kivasti, vauhti oli hyvä kun kehuin jessillä kapulan ottamisesta. Luovutti kivasti eteen. Seisomaanjääminen oli taas vähän vaikeaa, toistoja kun emme ole viime aikoina juurikaan tehneet.

Tottistelun jälkeen Nessa pääsi hakemaan Annea metsästä. Kolme toistoa, kaikilla nami ennen rullan ottamista. Hyvät ilmaisut, ei törkynuolemisia, rullan luovutukset virheettömiä.

Treenien jälkeen kävimme vielä lyhyellä lenkillä Kiddy-papan kera. Hieno herra antoi neitojen puuhata omiaan ja paineli pitkin tietä tuhatta ja sataa.

Töiden jälkeen lähdin Anun ja Dacon kanssa lyhyelle lenkille ja tokoilemaan. Myös Minna tuli häiriötreenaamaan Justuksen ja Nupun kanssa. Nessa teki rullaa, kolme piiloa, pari tyhjää. Nami ennen rullan ottoa muilla paitsi viimeisellä. Pientä nuolemissähläystä, mutta ok treeni. Vika rullan otto tosi nätti. Luovutukset jälleen virheettömät.

Ralli pääsi tekemään vähän tokoa. Teimme sivulletuloja, askeleen seuraamisia namin avulla ja kontaktitreenejä. Uutena asiana Ralli oppi kiertämään merkkitötterön, tosin käsiavun kanssa.

Illalla kävimme vielä lenkillä hiekkakuopilla. Loppulenkistä Nessa ja Ralli bongasivat ihmisen kuopilla. Rallin piti vähän pöhistä yllättävää ihmistä ja vaikka mies katosi näkyvistä, Ralli oli loppulenkin vähän hermostunut ja etsi miestä katseellaan. Ihminen väärässä paikassa, MEIDÄN hiekkakuopassa ;).