maanantai 25. toukokuuta 2009

24.5.09 Tottista, jälkeä, tarkkuusetsintää ja pudotettua

Aamulla lähdin tottistelemaan Venlan ja Jidin kanssa. Junnut pääsivät vuorotellen tekemään sivulletuloja, pieniä seuraamispätkiä ja katsekontaktitreenejä. Ralli teki myös pieniä noutokapulan pitämistreenejä, kaukokäskyjä ja jääviä liikkeitä. Hienosti Ralli teki hommia, saimme paljon onnistuneita suorituksia kasaan.

Nessan kanssa teimme avoimen luokan tottista kentällä, paikallamakuu Venlan häiriköidessä. Teki hommia hyvin, myös noudot onnistuivat kivasti.

Illalla lasten nukkumaanmenon jälkeen lähdin urakoimaan EK-juttuja. Tein Nessalle noin 400m jäljen, jossa 6 keppiä. Jostakin syystä tänään nousi kepeistä vain 3, ilmeisesti keppimotivaatio ei ollut kohdillaan.

Nessa teki myös tarkkuusetsintää, ruudun kulmat merkitty kepein. Kolme toistoa, esineinä pieni metallinen hiuspinni, pieni kovamuovinen hiussolki ja 5 sentin kolikko. Etsi ja löysi hienosti ilmaisut hyviä.

Pudotetun esineen noudossa huomasin ongeman: Nessa ei oikein osaa seurata metsässä. Seuraamista lukuunottamatta pudotetun nouto sujui todella hyvin.