torstai 21. toukokuuta 2009

20.5.09 Rauniotreenit

Tänään meillä oli kasassa koko ryhmä, treenijärjestys Marisa ja Noce, Ressu ja Risa, Tove ja Bezza, Marika ja Tinka, minä ja Nessa, Päivi ja Nino sekä minä ja Ralli.

  • Noce: jatkettiin Nocelle hankalan asian eli lähellä toisiaan olevien piilojen ilmaisua. Ensimmäisellä piilolla Noce ilmaisi hyvin, muuta kun sai toisen hajun, ei epävarmuuttaan tuonut Marisalle asti. Toinen meni hyvin. Seuraavilla piiloilla myös vähän epävarmuutta, mutta ilmaisi hyvin. Seuraava treeni selkeä ja helppo, paljon etsimistä, joka Nocen mielestä huippukivaa. Sen älkeen voi taas jatkaa tätä hankalampaa treeniä.
  • Risa: kolme lähes umpparia, irtorullailmaisu, palkkaus lelulla. Ressu on nyt tehnyt siten, että Risa tuo rullan suoraan sivulle. Risa oli vauhdikkaalla päällä, lenteli tavallista enemmän. Löysi ja ilmaisi hyvin. Piiloina osin peitetty metalliputki, muoviastia ja roskis.
  • Bezza: yritettiin keksiä haastetta perurauniotyöskentelyyn, joen tänään etsittiin ukoja puoliksi avoimista kaivoista. Bezza löysi maalimiehet hyvin, nosti hajun jo kaukaa, mutta sopivaa haastetta tuli maalimiehen luo menemisessä. Lopulta kiipesi kivasti kaivoille asti, toi rullat käteen kivasti.
  • Tinka: kaksi umpparia, mahdollisimman erilaista. Toisena piilona roskislava, jonka ovet latettiin kiinni. Toisena piilona roskis aivan mökkien vieressä. Etsi ja löysi hyvin, ilmaisuissa pientä levttomuutta ja haukussa pätkimistä. Tinkan työskentely ihastuttavan itsevarmaa ja innokasta.
  • Nessa: löytöjä ja tyhjän etsimistä. Kaksi löytöä vasemmassa sivukasassa, roskislava ja muovisäiliö. Etsitin tarkoituksella myös keskikasaa, jonka tyhjistä pistoista palkkasin lihapullalla. Hyvä treeni, ilmaisut siistejä ja tyhiltä ei rullaa suuhun. Teki hommia tosi iloisesti, ei häivääkään paineistumisesta.
  • Ninon treenejä en juuri ehtinyt nähdä.
  • Ralli: neljä pitkää peräänlähtöä, etäisyydet noin 10-20m, maalimies piiloon siten ettei näy lähtökohtaan. Ensimmäinen maalimies oikein hieno. Toisella Marika oli vain osittain näkymättömissä ja Ralli pelästyi "irtopäätä" siitä haukut. Meni maalimiehelle kun menin reilusti tukemaan. Muilla maalimiehillä oli vähän varuillaan, mutta meni luo vain pienin avuin. Lopuksi kävi tervehtimässä kaikkia ihmisiä, myös seuraavan ryhmän ihmisiä, iloisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti