tiistai 19. toukokuuta 2009

18.5.09 Jälkeä ja agia

Aamulenkin jälkeen lähdin jäljestämään Nessan ja Rallin kanssa. Rallin jälki oli noin 40 askelta, nami joka jäljessä, pohjana sammaleinen ja matalavarvikkoinen metsä. Seurasi hyvin jälkeä, mutta kaikkien namien poimiminen vähän vaikeaa. Reagoi hyvin jäljen lopussa olevaan keppiin, luontaisesti Ralli haluaisi ottaa kepin suuhun. Olemme harjoitelleet kepillä maahanmenoa aina jäljen lopussa. Ehkä namijälkien ohella Rallille voisi alkaa tehdä keppijälkiä.

Illalla töiden jälkeen suuntasin agia kouluttamaan. Treenien jälkeen Ralli pääsi leikkimään Kinan (Ardiente Flor Jugosa) kanssa. Ja kylläpä tytöillä oli kivaa! Leikkimisen keskellä tehtiin myös agilityä, teimme taas samat treenit kun olin suunnitellut omille ryhmäläisilleni, ratapiirros yllä (kunhan ehdin). Alkuun irtoaminen vaati vähän muistutusta, mutta parin toiston jälkeen Ralli meni rataa upeasti. Teimme myös pussia, nyt Ralli sukelsi umpipussiin jo hienosti ilman apuja. Teimme myös siivekkeiden kiertämistreenejä, siivekkeillä valsseja ja takaaleikkauksia sekä irtoamisia/haltuunottoja. Treenin jälkeen Ralli ja Kina pääsivät leikkimään keskenään loppuverryttelyn merkeissä. Kiitos Sanni seurasta, oli hauskaa!

Kun Ralli oli päässyt leikkimään ja treenaamaan oli Nessan vuoro. Teimme samalla pohjalla kuin yllä useita erilaisia irtoamistreenejä, ratapiirrokset yllä (kunhan ehdin). Kivasti Nessa irtosi ja luki ohjauksia kaukaakin. Ainoana ongelmana oli rata, jossa kakkosesteeltä piti kääntyä ulkokautta ympäri. Mutta tämän radan saimme sujumaan siten, että kaarsi kolmoselle sisäkautta. Kivat treenit.

Nessan treenien jälkeen loppuverryttelylenkki ja esteiden kasaamista. Kotona oltiinkin jo heti puolenyön aikoihin. Hulluako, ehdottomasti. Mutta niin hauskaa. Agi on mahtilaji!