torstai 14. toukokuuta 2009

13.5.09 Raunioryhmän hakutreenit

Tänään hakutreeneissä Marika ja Tinka, Marisa ja Nugá, Tove ja Hugo sekä minä ja Nessa. Ralli ei ehtinyt metsään kun jouduimme "mielenkiintoiseen" keskusteluun metsästäjämiehen kanssa koirien treenaamisesta. Samasta syystä Nessan hienosti alkanut treeni epäonnistui. Plaah.

  • Tinka: Marikan murheena se, ettei Tinka irtoaisi vieraassa paikassa. No irtosihan se, täydelliset pistot umppareille 50m ilman apuja. Haukkuminen umppareille oli vähän vaikeaa, etenkin umpparit olivat kummallisia kompostikehikoita. Kolmannella maalimiehellä pelkkää haukkumista, haukkui hyvin.
  • Nugá: Nugálle peräänlähtöjä pienin avuin siten, että maalimies menee vähän pois näkyvistä. Nugá teki hyvin töitä, etsi, vaikka kadotti näköyhteyden. Seuraavaksi avataan nenä eli tehdään tuuli-ilmaisuja.
  • Hugo: Tuuli-ilmaisuja. Hugo ottaa hajun hyvin ja melko kaukaa. Välillä sählää ja kadottaa hajun, mutta pääasiassa suuntaa hajun saatuaan hienosti maalimiehelle. Seuraavaksi hajumuistikuvaa.
  • Nessa: Suunnitelma oli tyhjä, löytö, löytö, löytö. Kaksi ekaa löytöä umppareilla, kolmas avoimena. Tyhjä pisto oli tosi hieno, ekan maalimiehen löysi ja ilmaisi hyvin. Tämän jälkeen eräs pii-pi-piip metsästäjämies ryntäsi paikalle huutaen että koira kiinni. Siihen loppui hyvä meininki ja turhautui hyvä treeni. Hain vielä vikan maalimiehen koira liinassa, mutta eihän tuo ihan ymmärtänyt mitä piti tehdä. Löytäessään nuoli, nuoli ja nuoli. Pyysin takaisin, kun ei ilmaissut, lähetin uudestaan, nuoli ja nuoli, pyysin takaisin, rulla oli kainalossa, kolmannella kerralla otti rullan, tietenkin nuolemisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti