torstai 15. tammikuuta 2009

Vanhat viestit

Viestiä 2.5.08

Nessan kanssa viestimetsässä. Ennen omaa treeniä Nessa odotti Cricketin treenien ajan kiinni puussa. Tällä kertaa Nessa oli vähän kauempana ja oli melko hyvin hiljaa. Nessalla tänään päätarkoituksena viidennelle matkalle lähteminen. Häiriönä Sini, Minni ja Egil Helin kanssa samassa pisteessä ja alkupisteessä Cricket. Matkaa 200, 250 ja 300m, helpotuksena juokseminen polkua pitkin. Vain lyhyet rauhoittumiset matkojen välillä. Juoksi hyvin, lähti hyvin matkaan. Ei häiriintynyt häiriöistä. Kellotettiin viimeinen matka, 300m, aikana noin 38 sekuntia.

Cricketin matkat 300m, 400m ja 500m. Juoksuajat noin 36s, 50s ja 70s. Juoksi hyvin, rauhoittuminen vähän tavallista vaikeampaa.

Viestiä 27.4.08

Viestiä Nessan kanssa. Paikkana Ruotsinkylä, hiukan kallioinen kohta. Tavoitteena saada Nessa lähtemään hyvin myös viimeinen matka. Tehtiin lyhyellä etäisyydellä seitsemän matkaa, vain lyhyet siirtymiset. Juoksi hyvin, lähti myös Heliltä hyvin. Matkat noin 100-150m.

Viestiä 10.4.08

Tänään pitkän päivän päätteksi vielä viestiä Helin ja Cricketin kanssa.

  • Treenin tavoite: saada Nessa juoksemaan hyvin se hankala viides matka
  • Takana pitkä tauko, joten kunnon motivointi (leikitys treenin alkuun) ja helpotus: lyhyt matka, juoksutus tietä pitkin
  • Treeni onnistui hyvin, matkaa ensimmäisellä matkalla reilu 100 metriä, siirtymät vain muutaman metrin. Juoksi sen viidennen matkan!
  • Jatkossa vastaavaa treeniä, matkoja jopa seitsemän. Kunnon leikitys alkuun, kunhan Nessa ei ala hötkyillä liikaa.