torstai 29. tammikuuta 2009

29.1.09 Tokoa

Hannelen kanssa Riihikalliossa tokoilemassa. Tänään oli tavoitteena tehdä kaikki EVL liikkeet kisanomaisesti. Ei välipalkkaa, kolmen ja viiden liikkeen sarjoissa.

Ensin paikallaistuminen ja paikallamakuu. Vire turhan korkea paikallaoloille, taisi piipata vähän kun poistuimme piiloon. Muuten paikallamakuut hienot.

Seuraavassa erässä kaukokäskyt, idari ja ruutu.
  • Kaukokäskyt teknisesti hyvät, etäisyys pieni, noin 7m. Ei noussut seisomaan ekalla käskyllä, uskalla tehdä selkeä käsky!
  • Idari oli vähän levoton, oli innokas. Seuraamisessa kontakti ei aivan priimaa, mutta teki asennot ja oli innokas, jee. Idari ollut viime aikoina meille vaikea, joten tämä suoritus oli oikein hyvä. Nyt asentojen vahvistusta lisää.
  • Ruutu oli aseteltu siten, että lähestyspaikalta ei nähnyt ruutuun. Ruutu oli Hannelen ruutu, Troyan kosketusalusta. Ensimmäinen ruutu oli hiukan epävarma, Nessa ravasi ruutuun. Meni oikein kosketusalustalle. Palkkaus. Otin toisen ruudun heti perään, nyt laukkasi ruutuun hienosti. Käskin Nessan maahan ja kävelin kuviot. Kun olin kutsumassa Nessaa, mokoma olikin seurannut minua jo jonkin aikaa. Nyt siis treenattava myös ruudussa makuulla pysymistä!!

Seuraavassa satsissa tehtiin loput liikkeet. Ensin luoksetulo, sitten ohjattu nouto, metallinouto, tunnistusnouto ja seuraaminen.

  • Luoksetulo oli hyvä. Laukkasi kohtalaista vauhtia, pysähtyi kivasti, loppuasento ok. Tällaisia lisää!
  • Ohjatussa noudossa haettiin oikeaa kapulaa, keskikapulaa ei ollut, Hannele vei. Ok suoritus, laukkasi merkille, ravasi kapulalle, takaisintullessa laukkasi osan matkasta. Luovutus melko vino.
  • Metallinouto hyvä, vauhdikas, laukkasi molempiin suuntiin, luovutusasento ok.
  • Tunnari oli vähän tavallista vaikeampi, ilmeisesti sen takia että kapulat olleet pitkään minulla autossa. Nosti jopa väärää ja tarkensi hyvin pitkään. Toi lopulta oikean, piti kapulaa hyvin, luovutusasento hyvä.
  • Seuraaminen vähän levotonta. Oli innokas, edisti vähän, välillä väljää. Juoksun alussa hypähti ilmaan, hitaan käynnin alussa pieni "rynnistys". Kauttaaltaan ok seuraamista, Hannele käskytti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti