torstai 15. tammikuuta 2009

Katsaus vuoteen 2008 ja tavotteita 2009

Pitkä blogitauko takana, kuten todettua sitä ehtii joko treenaamaan tai kirjoittamaan treeneistä, ei molempia. Nyt yritän aktiviotua ja ehtiä molempia.

Aloitetaan vaikka pienestä katsauksesta vuoteen 2008. Paljon ehdittiin koiraharrastuspuolella tehdä, vaikka muutto periferiaan ja töiden alkaminen ovat vähän sekoittaneet pakkaa.

Simban kanssa saatiin kasaan pitkään haaveissa ollut tottelevaisuusvalion arvo. TVA juhlien jälkeen olemmekin tokoilleet hyvin laiskasti. Ja kisoihin ei ole enää tarkoitus mennä. Agipuolella saimme aloitettua kisaamisen kolmosluokassa, takana on neljä starttia ja peräti kolme tulosta. Viimeisin rata oli hieno, vain yksi rima tippui kun valssasin Simban eteen.

Vuoden 2009 tavoitteena on saada lisää kolmosluokan kisoja alle ja tehdä ensimmäinen nolla. Saas nähdä miten käy...

Nessan kanssa aloitettiin tokoura ja melkein saatiin se lopetettuakin. Yksi EVL ykkönen jäi odotuttamaan itseään. Agilityssä saimme kisauran korkattua, tosin uran avauksen tuloksena kolme hyllyä. Kyllä se siitä... Pk ja peko hommatkin aloitettiin. BH koe läpäistiin vuoden ja viiden päivän iässä ei-tosiaankaan-niin-hienolla tottiksella. Haussa Nessa teki syksyllä hienon HK1 tuloksen. Raunioilta on kasassa läpäisty PERA A ja ei läpäisty PERA B.

Vuoden 2009 tavoitteita on Nessalle niin paljon, etten ehkä niitä uskalla edes tänne kirjoittaa. Mutta hei, ainahan pitää olla jotakin mihin tähdätä, eikö? Tokotavoite on itsestään selvä, FIN TVA. Peukut pystyyn ensi sunnuntaina, jospa saataisiin se näyttelytulos ensin kasaan. Agissa pitäisi nousta ainakin kakkosiin, mieluusti kolmosiinkin. Riippuu siitä paljonko ehdimme treenaamaan. Pk-puolella HK2, EK1 ja JK1, hui! PERA B koekin olisi kiva läpäistä. Eiköhän nuo riitä. Vielä kun olisi aikaa treenata...