perjantai 16. tammikuuta 2009

16.1.09 Tokoa

Hannelen kanssa Riihikallion koululla tokoilemassa Nessan kanssa.


  • Ruutu: Hannelen ruutu, paljon omia häiriömerkkejä, ilman kosketusalustaa. Merkkinä lasten kattilan kansi matalien merkkien vahvistamiseksi. Ekalla kerralla ei ymmärtänyt että kattilan kansi on merkki, käsiavulla löysi merkille. Seuraavalla toistolla löysi merkin, suorapalkkaus. Seuraavalla merkki ja siitä ruutuun, jäi etureunaan ja maahanmennessä tassut ulkona ruudusta. Etureunaan jääminen uusi, toisella käskyllä hakeutui ruudun takareunaan. VAHVISTETTAVA OIKEAA PAIKKAA KOSKETUSALUSTALLA JOKA TREENISSÄ!
  • Toinen ruutu treenin lopussa oli muuten sama, mutta tein vastakkaisesta suunnasta ja ruudussa Hannelen kosketusalusta. Meni tosi hienosti.
  • Idari: istuminen on vaikeaa. Muista apuina katse ylös ja korkea "IStu". Kun istuminen saatiin kuntoon, istui myös seisomisen. Näitä vahvistettava paljon. Seisominen matalammalla äänellä, katse eteen, istuminen korkea ääni, katse ylös, maahanmeno katse alas, matala ääni. Muista myös tehdä erikseen seuraamista törppöjen ympärillä.
  • Ohjattu nouto: Hannele vei, haettiin vasenta kapulaa. Meni hyvin.
  • Tunnari: Rivi, oma minun kapula, loput Hannelen. Meni hyvin. Vähän epävarma loppuasento, koska keskiviikkona epäonnistui. Lisää vahvistusta, aina kun joku muu mukana treenaamassa. Ja kun onnistuu ekalla, lopeta siihen.
  • Paikallamakuu: tehtiin lyhyt makuu Perro ja Troya Nessan molemmin puolin. Nessa turhan innoissaan jätettäessä, oli ryöminyt vähän eteenpäin. Takaisintullessa toruin ja jätin uudestaan. Pysyi lyhyen ajan hyvin.
  • Seuraaminen: melko tiivistä ja innokasta seuraamista normaalikäynnissä ja hitaassa käynnissä. Käännökset ok. Edistää jonkin verran, mutta tähän en aio puuttua. Juoksuseuraaminen turhan edistävää ja väljää. Juoksuseuraamista namin kanssa seuraavassa treenisessiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti