maanantai 26. tammikuuta 2009

23.1.09 Tokoa

Aamulenkin jälkeen mentiin Nessan kanssa urheilukentälle tokoilemaan. tehtiin erityisesti ruutua, idaria ja ohjattua.

  • Ruudussa oleva apumerkki oli lähes piilossa ja ruudussa ei nauhoja. En tiedä sekoittiko tämä, mutta Nessa meni ruutuun vähän sivuun. parilla toistolla oikea paikka löytyi.
  • Idari meni hiekosti, Nessa meinasi kokoajan istua ensimmäisen seisomisen. Istuminen toimi kyllä hyvin! Nyt idareita, joissa pieni käsiapu seisomiseen varmuuden lisäämiseksi. Ja myös pelkkää seuraamista törppöjen ympäri.
  • Ohjattu oli yksi ka´tastrofi. Vaikeutin liikaa kun kaikki kapulat olivat lumipenkan takana. Merkki ok, mutta ensin oli lähdössä vasemmalle, sitten keskikapulalle ja lopuksi ruutuun. Nessa kävi autossa, jonka jälkeen tein ohjattua helpompaan suuntaan. Taas keskipapula veti puoleensa ja lopulta ei sitten haettu mitään. Korjaussarjaa tiedossa...

Iltalenkin yhteydessä ei ollut tarkoitus tehdä mitään, mutta kun urheilukentällä oli niin loistavaa häiriötä (pulkkailijoita ja luistelijoita) niin tein nessan kanssa lyhyen treenin paikallaanistumista, seuraamista ja luoksetuloa. Ok treenit, seuraamisessakin kontakti piti hyvin!