torstai 15. tammikuuta 2009

Rauniotreenit: talvitauolla ja sen jälkeen

Rauniot ja haku nyt talvitauolla. Tänä vuonna pisin tauko vuosiin, peräti kaksi ja puoli kuukautta. Eli maaliskuun alkua odotellessa...

Ennen talvitaukoa Nessan rullailmaisu meni vähän lukkoon, ilmeisesti PERA B epäonnistumisen vuoksi. Siellähän kävi niin, että Nessa tiputti rullan suustaan laukauksen kuullessaan. Tätä nyt työstetään, kunhan saan aseen hankittua (paukkuja on jo). Pidän nyt kyllä hyvän tauon enkä vielä ota rullia esiin. Enivei, ennen taukoa rullaan tuli pieni lukko, jonka saimme avattua ottamalla irtorullat käyttöön. Irtorullaa pari treeniä raunioilla ja metsässä. Rullat tulivat hyvin käteen asti.

Tauon jälkeen pari treenikertaa irtorullilla vielä, sitten takaisin kiintorullaan. Tauon aikana toivottavasti saadaan paukuteltua niin paljon, ettei 6mm pyssy enää aiheuttaisi reaktiota lainkaan. Sitten saisi pikkuhiljaa 6mm paukun yhdistettyä raunioille ja sitten myöhemmin 9mm paukun myös. Jospa loppukesään mennessä sietäisi tuon 9mm paukkeen kuin ei mitään.
Tärkeimpänä yksittäisenä asiana rullan tuominen aina loppuun asti. Tämä muistettava aina. Jos Nessan päästää luistelemaan kerran, yrittää varmasti uudestaan.

Mihin muuhun kiinnitetään huomiota? Metsässä into on avainsana. Hallinnassa annetaan vähän löysää, jotta intoa saadaan hilattua kattoon. Välillä peräänlähtöjä, välillä käydään hakemassa haku metsästä. Eli ihan kaikki ukot eivät valmiita. Tehdään myös keskilinjan ylityksiä ja tyhjiä. Minä alan lenkkeillä ja pyöräillä, jotta saadaan Nessan peruskunto kohenemaan (ja minun siinä sivussa). Vierailuita uusiin ryhmiin ja vierailevia maalimiehiä jos mahdollista. Umppereita niin usein kuin mahdollista.

Raunioilla työstetään B-koetta. Hankalia tarkennuksia, maalimiehet jäävät aina piiloihin treenin loppuun asti. Välillä paljon tyhjää aluetta, välillä suoraan alueelle, jossa kaiki maalimiehet. MYÖS YLHÄÄLLÄ OLEVIA!

Tänne voisitte ryhmäläiset kirjoittaa kommentteihin omia suunnitelmia treenitauon jälkeisistä treeneistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti