torstai 29. tammikuuta 2009

28.1.09 Tokoa

tänään oli vähän erilainen keskiviikko. Agilitytreenit vietettiin videoita omista suorituksista katsellen. Treenaamisessa keskityttiin tokoon niissä pienissä väleissä kun ehdittiin. Tänään tehtiin pelkästään ohjattua noutoa Nessan kanssa.

Ressun pihassa ennen lenkille lähtöä tehtiin ohjattuo, haettiin oikeaa. Etäisyys merkiltä leveyssuunnassa noin 5m, pituudelta noin 3m. Vain oikea ja vasen kapula, ei keskikapulaa. Nessa meni merkille hiukan varoivaisesti ja haki oikean kapulan ravaten. Myös tuonti ravaten. Kolme toistoa, kaikki menivät jotakuinkin samalla tavalla.

Yhdet kaukokäskyt, palkkaus taaksepäin heittämällä heti onnistuneesta seiso-istu vaihdosta. Etäisyys vain viisi metriä. Seuraamista tennispallo maassa. Aivan mieletön häiriö! Ei meinannut pitää kontaktia, kun olisi halunnut tuijottaa vain tennispalloon.

Ennen videoita tehtiin vielä toinen ohjatun noudon treeni parkkiksella. Samanlaiset etäisyydet kuin aikaisemmassa treenissä, tällä kertaa vasen puoli. Ensin keskityimme merkin vauhtiin. Palkkasin pari kertaa ripeästä merkillemenosta. Laukkasi merkille, ravasi kapulalle ja takaisin. Luovutus vähän vino, mutta melko ok.