maanantai 26. tammikuuta 2009

22.1.2009 Tokoa

Nessan kanssa tokoilua iltalenkin yhteydessä. Tehtiin tiellä seuraamista, jääviä liikkeitä, luoksetuloa ja kaukokäskyjä.
  • Kaukokäskyissä ongelmana on tuo seisomasta istumaan, heti kun etäisyys kasvaa, takajalat tulevat vähän eteenpäin. Paljon on nyt vahvistettu oikeaa vaihtamista lähietäisyydellä ja oikeasta vaihdosta suoraan palkaten. Pitäisi muistaa käyttää myös takapalkkaa.
  • Luoksetulossa käytin nyt takapalkkaa, jolloin pysähtyy seisomaan nätisti. Ongelmana on se, että ennakoi pysäytystä ja hidastaa. Aion ehkä tehdä kompromissin, jossa panostan pysähdykseen vauhdin kustannuksella. Pitää silti myös tehdä suoria luoksetuloja!!
  • Nessa alkaa pikkuhiljaa taas muistaa istumista, nyt vaan seisominen meinaa helposti mennä istumiseksi. Normaalin seuraamisen yhteydessä onnistuu jo melko kivasti, idarin yhteydessä vaikeuksia. Lisää toistoja, selvä ero äänenpainoissa.
  • Seuraaminen alkaa pikkuhiljaa luistaa. Vire aika ok, pitää kontaktia aika hyvin vaikka kohtalaista häiriötä. Edistää vähän, välillä vinottaa hiukan. Näihin en tässä vaiheessa puutu.