torstai 11. kesäkuuta 2009

8.6.09 Agia


Nessa se tekee täsmähommia, niin kisoissa kuin juoksujensa suhteen. Huomasin tänään aamulla että Nessahan on aloittanut juoksunsa. Kävi varmaan kurkistamassa kisakalenteria ja huomasi että nyt on muutaman viikon kisavapaa ;). Mahtava tapaus!

Aamu vietettiin lenkkeillen oikein kunnolla. Ensin noin 1,5 tunnin metsälenkki, jonka jälkeen tavarat kotoa ja vielä reilun puolen tunnin lenkille ja uimaan. Oli kaunis keli ja kaikki nautimme täysin siemauksin lenkkeilystä. Nessa oli kyllä selvästi väsynyt eilisestä, sallittakoon se hänelle.

Töiden jälkeen ajoin taas täysillä agitreenejä vetämään, olin tällä kertaa jopa ajoissa paikalla (ruksi seinään). Treenien jälkeen Ralli pääsi agiloimaan, treenit yllä. Rallilla on vielä selvästi vaikeuksia välistävetojen kanssa, niitä pitää nyt vahvistaa. Aloitin Rallilla pituuden tekemisen, pituudessa paikoillaan vain sivumerkit. Hienosti oppi juoksemaan sivumerkkien läpi. Aloitimme myös vähän puomia ja keinua, jotka Ralli teki oikein innoissaan. Putken pimeät päät tuottivat edelleen vaikeuksia, mutta näitä työstetään pikkuhiljaa.

Lopuksi Nessakin pääsi agiloimaan, viimeistä kertaa ennen juoksutaukoa. Nessa taipui treeniin kivasti. Teimme myös A-estettä, jonka kontaktit sujuivat hyvin ja vaudilla. Pituudelta Nessa kääntyi nyt viereiselle esteelle hyvin, mutta tämä johtui erityisesti siitä ettei pituuden takana ollut lainkaan esteitä houkuttelemassa. Liitimme treeneihin myös keinun, keinut sujuivat hyvin, vaikka lähestymiskulma oli vaikea. Mitä erityistä muistettavaa? Nessasta näkee miten ohjaan, jos en muista kertoa, että estettä ennen hidastetaan tai käännytään, se leiskauttaa pitkän hypyn, kun muistan ohjata tarkasti, se kerää ja kääntää hienosti itsensä hypyillä.