tiistai 2. kesäkuuta 2009

1.6.09 Tarkkuusetsintää, jälkeä ja agia


Pitkän aamulenkin jälkeen tein Nessan kanssa vähän EK juttuja. Tallasin tarkkuusetsintäruudun pieneen varvikkoon. Ensimmäisenä etsittävänä luoti, jonka sain ystävälliseltä ihmiseltä viime viikon hakukokeesta. Hienosti löytyi luoti ja Nessa ilmaisi sen hienosti maahan menemällä. Toisena piilotin lahoon kantoon pienen puisen napin. Nessa etsi ja etsi, kaiveli maata kannon ympärillä, mutta ei löytänyt nappia. Lopulta autoin ja näytin kannon, mutta Nessa ei löytänyt nappia vieläkään. Yritin itsekin löytää napin, mutta en sitä löytänyt. Kanto oli täynnä muurahaisia, joten todennäköisesti ne olivat kuljettaneet napin maan sisään. Kolmantena pieni metallinen pinni, jonka Nessa löysi ja ilmaisi hyvin, mutta jonka etsiminen vei minulta tovin.




Tein Nessalle kaksi palauttavaa jälkeä, joiden pituudet olivat alle 100m. Molemmilla jäljillä kolme keppiä. Kepeistä palkkaus lihapullalla. Nosti kaikki kepit hyvin. Teki jäljen hyvällä innolla.




Tänään agiloimaan tuli pelkkä Ralli. Rallin kanssa tehtiin samoja treenejä kuin ryhmäläiset. Ensin teimme irtoamista, sen jälkeen valssitreeniä ja lopuksi mutkittelua takaaleikkauksin. Hienosti Ralli osaa lukea takaaleikkaukset, valsseissa tahtoo tulla väärän käden puolelle melko herkästi. Lopuksi väluistävetoja. Tein alkuun vastakkaisen käden haltuunottoa yksittäisenä asiana, jonka jälkeen yhdistin sen välistävetoihin. Kahden esteen suorittaminen välistävedon kanssa sujui kivasti, kunhan en kiirehtinyt ohjaamaan kakkosesteelle liian aikaisin. Kolmannen aidan ja ehtimisen kanssa tuli ongelmia, saimme kuitenkin kasaan pari onnistunut toistoa. Pussi sujui kivasti.