torstai 11. kesäkuuta 2009

10.6.09 Raunioryhmän hakutreenit

Tänään Mätäkiventiellä hakuilemassa treenijärjestyksessä minä, Nessa ja Ralli, Päivi ja Nada, Marisa ja Nugá sekä vierailevat tähdet Helena ja Neppi (Nugán sisko).

  • Nessalle palauttava, helppo treeni. Löytö, tyhjä, löytö, löytö. Kaikki avopiiloissa, suorapalkkaus. Nessa lähti metsään aivan innoissaan, teki nätit pistot ja löysi hyvin. Kiva palauttava treeni, seuraavalla kerralla jatketaan ilmaisujen kera.
  • Ralli jatkoi tuuli-ilmaisuja. Ja hienosti tytsy muisti, mitä oli tekemässä, kaikilla piiloilla otti hajun hienosti ja eteni itsenäisesti ja epäröimättä maalimiesten luo, myös vieraan maalimiehen. Mikä hienointa, Ralli teki tämän, vaikka sen treenivuoro alkoi erikoisella tavalla, rinteestä alkoi sataa suunnistajia. Ralli-raasun pää oli aivan pyörällä kun lujaa pinkovia atleetteja juoksenteli joka puolella. Parilla pöhähdyksellä tästäkin selvittiin ja treenit tosiaan sujuivat kerrassaan hienosti.
  • Nada teki myös tuuli-ilmaisuja. Nadalla on erittäin hyvin toimiva nenä, Päivin pitää vain olla tarkkana että Nada lähtee oikean hajun perään. Eteni hajun saatuaan suoraan maalimiehen luo.
  • Nugá jatkoi myös tuuli-ilmaisuja. Nugá saa myös hajun hyvin ja kaukaa, mutta se ei vielä pysty seuraamaan tuulesta saamaansa hajua loppuun asti. Marisan pitää kiinnittää huomiota siihen, että treeneissä ei tulisi palkattua haahuilua. Jos Nugá lähtee lentämään, tämä tulisi keskeyttää ja siirtyä lähemmäs maalimiestä. Kun Nugá jaksaa keskittyä seuraamaan nenäänsä, se tekee hienoa työtä. Muista että Nugálle myös muita piiloja kuin kuusia!!
  • Neppi oli hakumetsässä ihan ekaa kertaa eli aloitimme makkararingillä. Neppi juoksi innoissaan maalimieheltä toiselle nameja syömään hyvin avoimesti. Ringin jälkeen kolme peräänlähtöä, etäisyydet 10m-50m. Marisa meni 50m asti ja Neppi juoksi upeasti ja suoraan Marisan perään. Hyvä hakukoiran alku ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti