torstai 18. kesäkuuta 2009

15.6.09 Agia

Aamupäivällä lenkkeilin koirien kanssa ja käytin koirat uimassa. Rallikin innostui uiskentelemaan Nessan perässä ja haki jopa pari kertaa oman lelun.

Töiden jälkeen Ralli pääsi agiloimaan ja riehumaan Kinan kanssa. Treeni yllä (jahka ehdin). Ensimmäinen treeni oli sama kuin viime keskiviikkona, Ralli irtosi hienosti putken takana oleville aidoille. Yritin kolmosaitaa takaaleikkauksella, mutta tämä ei oikein toimi, Rallilla ei ole vielä riittävän vahvaa ymmärrystä eteenpäin irtoamisesta. Toisen treenin aiheena oli pakkovalssi. Pakkovalssikohta sujui hyvin, mutta huomasin ettei Ralli irtoa eteenpäin riittävästi. Ongelmia tuli siis erityisesti loppusuoralla. Kun jätin lelun viimeisen aidan taakse, sain loppusuoran sujumaan. Yksittäisenä teimme pituutta ja keppejä. Pituus sujui hyvin. Kepit olivat puolikkaat ja apuna muoviohjurit. Välillä Ralli yritti mennä ohjureiden yli, mutta useimmiten teki onnistuneesti. Alkaa pikkuhiljaa hahmottaa kepit oikein.

Kun tulin kotiin yhdentoista jälkeen, odotti Nessa omaa lenkkivuoroaan. Nessan kanssa kävimme noin 5km pyörälenkillä. Ja niin oli kello jo melkein 12...