perjantai 26. kesäkuuta 2009

26.6.09 Jälkeä

Tänään jäljestettiin aamulenkin jälkeen Nessan ja Rallin kanssa. Aamulenkillä harrastettiin myös juoksentelua, pallon heittelyä ja runsaasti uimista. Myös Ralli ui ison uimalelupallon perässä.

Ralli teki ekaa kertaa ikinä pelkän keppijäljen ilman nameja. Tehtiin pieni jana, noin 5m, josta itsenäisesti pienen kiertelyn jälkeen lähti ajamaan jälkeä. Pysähtyi kaikkien keppien kohdalla, autoin käsiavulla maahan (kun tuo ei vielä osaa mennä suullisella käskyllä maahan) ja palkkasin ruhtinaallisesti jauhelihapihvin palasella. Viimeisellä otti kepin itsenäisesti suuhun. Hienosti Ralli jaksaa jäljestää, vaikka ennen jälkeä kieppuu hihnan perässä kuin väkkärä. Ja hyvin hiffasi nyt keppien merkityksen. Vielä kun saisin opetettua käskyn maahanmenolle. Pääasiassa vielä tehdään tarkkuusjäljestystä nurmikolla namein, mutta näitä keppijälkiä aina välillä.

Nessan kanssa tehtiin noin 400m pitkä jälki, joka vanheni noin tunnin. Jana 40m, keppejä 6, kulmia 4, yksi terävä. Nessa jäljesti aivan upeasti, ilmaisi kaikki kepit, nosti janan täydellisesti ilman pörräämistä ja jäljesti kulmatkin tarkasti. Ja palkkana sai jauhelihapihvejä. Hih, tästä on kiva jatkaa. Meillä kun on takana myös monia ei-niin-onnistuneita jälkitreenejä.