maanantai 16. helmikuuta 2009

Simba muuttaa Tiinalle

Nyt se sitten on virallista ja yleisessä tiedossa. Meidän Simbaliina, Simba-vimba ja Simputti muuttaa Maken siskon Tiinan huomiin muutaman viikon kuluttua. Tiina odottelee Simbaa jo kovasti.

Miksi? No, kuten moni tietääkin, meillä on ollut vaikeuksia Simban ja lasten yhteiselon kanssa. Taustalla on Simban epävarmuus lasten läheisyydessä, vaikka lapset eivät Simbaa todellakaan kiusaa. Simba ahdistuu kovasta menosta, joka päälle ja alle 2 vuotiaiden perheessä on väistämätöntä. Meillä riehutaan, juostaan, kiljutaan ja hypitään, kuten normaalissa lapsiperheessä tehdään. Eikä vauhti ole tosiaankaan hidastumassa lähivuosina. Meillä on ollut useita tilanteita, joissa Simba on esimerkiksi hyökännyt pöydän alta ohi juoksevan lapsen eteen nipaten hampailla kädestä tai jopa naamasta. Tilanteissa Simba reagoi ennenkuin ehtii "ymmärtää" mitä on tekemässä. Ja nämä tilanteet ovat vain jäävuoren huippu, Simbasta näkee että lasten kova meno ahdistaa.

Tässä tilanteessa minun täytyy tehdä päätös, jonka uskon ehdottomasti olevan Simban parhaaksi. On vaikeaa hyväksyä, että oman koiran on parempi asua muualla. Onneksi Simban tuleva koti on Simballe se maailman paras. Tiina on ollut pitkään Simballe todella tärkeä ihminen ja luottohoitaja. Ja Simba taitaa todella olla Tiinalle Se Koira.

Simba tulee edelleen olemaan tiiviisti osa laajennettua laumaamme ja tulee käymään meissä kyläilemässä ja hoidossa tarpeen tullen. Lisäksi todennäköisesti jatkamme yhdessä agiliitelyä.