maanantai 2. helmikuuta 2009

2.2.09 Tokoa

Iltalenkin jälkeen lähdettiin Nessan kanssa kerhotalon parkkikselle tokoilemaan. Pääpaino ohjatulla. Vireen nosto ensimmäisenä, tärkeänä oli pitää vire yllä vaikka virheitä tulee.

Ohjattuun noutoon sain uuden idean. Kun Nessan on tarkoitus hakea vasen kapula, lähetän merkille sanalla merkki jolloin pysähtyy valmiiksi vasemmalle puolelle. Kun taas haetaan oikeaa, lähetän merkille sanalla kierrä, jolloin Nessan on tarkoitus kiertää merkin oikealle puolelle. Ainakin tässä treenissä toimi, haki iloisesti ja varmasti oikeat kapulat! Kun tehtiin pari toistoa loppuasennosta, saimme senkin sujumaan hienosti! Näitä lisää!

Seuraamista teimme ennen vrsinaisia treenejä ja treenin lomassa. Muuten seuraaminen on hyvää ja innokasta ja teknisesti riittävää, mutta käännös oikealle liikkeestä aukeaa liikaa. Muista myös juoksuseuraamiset!! Mokan tein siinä, että kun Nessalta tipahti vähän kontakti sivulle tulessa, korjasin fyysisesti. Tämä hidasti sivulletuloa ja tiputti kontaktia entisestään sivulletulossa. Eli korjaus ainoastaan motia kohottamalla!!!

Luoksetuloja tiellä. Ensin pysäytyksellinen luoksetulo ilman apuja. Ihan ok, seisomaan pysähtyminen melko hidas. Palkka pallolla maahanmenosta. Suraavalla palkka leikisti taakse. Pysähtyminen hieno, palkkaus pyshtymisestä. Kolmannessa palkka takana, mutta kunnon laukasta palkka minulta.

Kaket, noin 10 metrin etäisyydellä. Muuten hyvät, mutta ei mnnyt istumaan ekalla käskyllä vaan jäi puolitiehen. Tekee seisomasta istumaan upeasti taaksepäin! Treenaamisesta hyötyä tässäkin.

Oli taas kerrassaan kivat treenit! Pitää muistaa pitää hauskaa eikä treenata niin ryppyotsaisesti.