tiistai 17. helmikuuta 2009

17.2.09 Tottista ja jälkeä

Tänään aamulenkin jälkeen Simba pääsi juoksemaan Tuffies frisbeen perässä. On muuten loistopeli, lentää hyvin eikä hajoa hetkessä. Simba oli ihan onnessaan kun pääsi ottamaan frisbeetä kiinni!

Nessa raasu joutui tekemään frisbeen eteen töitä. Eli aloitin Nessalla tottiksen tekemisen. Nostatin frisbeellä, laitoin kainaloon ja pyysin sivulle. Juu, innokasta suorittaminen oli, mutta sain parilla toistolla aikaan mahtavan loikan sivulletulossa. Aargh. Eli ei nostateta frisbeellä ellei ala onnistua ilman loikkaa. Seuraaminen innokasta, mutta jonkin verran edistämistä. Jos edisti, tein vasemmalle täyskäännöksiä. Tämän jälkeen pari askelta ok, josta palkka. Pitäisikö tähän nyt ottaa mukaan pakotetta?? Yritetään ensin ilman, minä kun en osaa pakotteita oikein käyttää.

Aamulöenkin ja tottistuokion jälkeen menin läheiselle hiekkakuopan pohjalle tallaamaan Nessalle janatreenijäljet ja vähän pidemmän jäljen, joka oli noin 400m pitkä, sisälsi ainakin 5 kulmaa ja jolla oli 6 keppiä.

Janatreeni meni loistavasti ekaa suoritusta lukuunottamatta. Janat pituudeltaan 20m-50m. Nessa eteni suoraan ja otti aina oikean jäljen, jee! Jopa kepit nousivat hienosti.

Jälki oli vanhentumassa vielä lenkin verran, yhteensä 45 minuuttia. 5/6 keppiä nousi. Pysyi jäljellä hyvin, vaikka muita hajuja. Ilmaisut hienot. Nyt täytyy vissiin pitää jälkitaukoa kunnes lumet alkavat sulaa, ettei opi jäljestämään silmillään.