maanantai 16. helmikuuta 2009

15.2.09 Esineruutua

Tänään piti ihan vaan pitää vapaapäivää nessan kanssa, mutta joku pieni hulluus potki tekemään lyhyen esineruututreenin. Eihän sitä lepäilemällä pääse tavoitteisiin, eihän.

Sara ja eetu olivat mummilassa hoidossa, joten keskityin koko aamupäivän hyvin tehokkaasti koirien lenkittämiseen. Ensin käytiin pellolla, sitten lähdettiin Pipsan ja koirien kanssa Jäniksenlinnan hiekkakuopille. Matkalla takaisin hiekkakuopilta käytiin tekemässä Nessalle esineruutu.

Ruutu oli noin 50m syvä ja noin 30m leveä. Jätin ruutuun kolme helppoa esinettä: nahkahanskan, lasten kengän ja pienen pehmohiiren. Nessa oli lenkkeilystä vähän väsynyt, joten ruutu meni ravailuksi. Hyvin kuitenkin löysi esineet ja toi ok. Pehmeitä esineitä piti tovi ensin pyörittää suussa, tähän kiinnitettävä huomiota. Loppupalkaksi pallo, josta Nessa innostui kovasti.

Puolen tunnin levon jälkeen lähdettiin vielä koirien kanssa pellolle mukana kamera, frisbee ja pallo. Oli tarkoitus saada kivoja äksönkuvia kun kerrankin paistoi aurinko. Arvaat varmaan miten kävi, eihän kuvista tullut mitään kun itse yritin heittää pallon ja sitten kuvata. Täytyy houkutella Make seuraavalla kerralla mukaan...

Illalla vielä kunnon peltolenkki ja kyllä koiria nukutti.