tiistai 11. elokuuta 2009

9.8.09 Pentureissussa Ruotsissa

Tänäään sitten pääsimme itse asiaan eli hakemaan Helenalle pentu Lenan ja Stigin luota Windedos kennelistä. Kun pääsimme ulos autosta, luoksemme taapersi kolme suloista pentulaista jotka tulivat välittömästi tervehtimään ja nuolemaan meitä. Pennut olivat hauskoja ja reippaita ja pentujen äiti Bob mitä mukavin.

Vietimme Helenan kanssa Windedoksella ihanan, aurinkoisen, koirien täyteisen päivän. Samalla tapasimme muita mukavia Windedos koiria sekä koiriwen omistajia. Hauskin tuttavuus oli 14-vuotias Tam, lähes kaikkien Windedos pentueiden äiti tai isoäiti. Päivä oli mitä loistavin, välillä Lenan luona tulee sellainen tunne, että on harmi palata takaisin Suomeen.

Päivän lopuksi suuntasimme pennun kanssa kohti Tukholmaa, satamaa ja kotia. Vitran matka sujui kivasti, suurimman osan matkasta se nukkui Helenan sylissä. Sama reipas asenne jatkui laivassa, Vitra vaan tyutki missä olemme ja kävi nukkumaan. Kannella Vitra käveli reippaasti hihnassa Helenan kanssa laivaa tutkien. Kerrassaan loistopentu!