torstai 13. elokuuta 2009

12.8.09 Raunioita ja agia


Rauniotreeneissä Nessalle kaksi melkein umpparia, metalliputki ja lahonnut kela. Lähti etsimän innokkaasti ja löysi ekana kelan. Kelaanhan pti hypätä ihan sisään, maalimiehen syliin asti. Ilmaisussa ei malttanut pitää rullaa suussa kyllin pitkään, joten en päästänyt näytölle. Tässä välissä nostettiin toinen maalimies, jolla ilmaisu hyvä. Toisen kerran kelan ilmaisu sujui moitteettomasti. Hyvä treeni ja Nessa jäi selvästi odottamaan lisää.


Rallille kolme valmista maalimiestä, yksi kerrallaan. Ensimmäisenä ukko kelojen takana, sai hyvin tuuliavun ja löysi suoraan maalmiehen. Kaikilla ukoilla suorapalkkaus. Tisena roskis. Ralli sa hyvin hajun ja yöri roskisten ympärillä reilusti, mutta tarkentaminen oli vaikeaa. Lopulta löysi kun juoksi ympyrää roskisten ympärillä eri suuntaan kuin aluksi. Kolmas oli betonirenkaassa oleva ukko. Tänne Ralli irtosi vhemmän suoraan ja vähän jäkiä käyttäen, mutta eipä se raunioilla ole niin vaarallista.


Agissa ehtiin yhtä pidempää rataa. Piirros yllä. Rata sujui yllättävän kivasti, keppeihinkin tuli reilusti vauhtia kun olin Nessaa kannustamassa keppien loppupäässä.