torstai 2. heinäkuuta 2009

1.7.09 Rauniotreenit

Paikalla suoritusjärjestyksessä Marisa ja Noce, Päivi ja Nino, Tove ja Bezza, minä ja Nessa sekä Venla ja Jidi. Ralli pääsi tekemään treenin raunioradan ulkopuolella treeniajan loputtua.

  • Noce: kaksi kunnon piiloa umppareissa, mutta eri puolilla rataa. Ei huomauttamista.
  • Nino: kolme umpparia, iso etsintäalue. Nino oli vähän omituinen, ei irronnut eikä käyttänyt nenäänsä yhtä hyvin kuin yleensä. Olisiko syynä ollut ampuminen ennen treeniä vai piilolta pois huutaminen treenin alussa? Nino löysi ukon ja alkoi juuri ilmaista kun Päivi huusi Ninon pois. Ensi kerralla ei ampumista ja suunnitellaan treeni huolella niin ettei Nino löydä ukkoa Päivin tietämättä.
  • Bezza: kolme piiloa ja ilmaisu kiintorullalla ekaa kertaa pitkään aikaan. Heti ensimmäisellä pistolla Bezza otti heti rullan suuhun eli kiintorullaongelmat eivät ratkenneet irtorullilla (mikä on oma, toistaiseksi vakaa, mielipiteeni asiasta). Bezzan lopputreenit toteutettiin siten, että mentiin koiran kanssa aivan maalimiehen lähelle ja päästettiin sen jälkeen syömään pala lihapullaa ja lihapullan jälkeen odotettiin että ottaa rullan suuhun. Bezzalla yritetään luoda tarve mennä aivan maalimiehelle asti välipalkalla eli palkataan ensin ja sitten odotetaan että ottaa rullan.
  • Nessa: kolme ukkoa, kiintorulla. Jotakin sählinkiä ilmaisuissa oli mutten nyt muista mitä. Ainakin kerran tiputti rullan liian aikaisin.
  • Jidi: ekaa kertaa raunioilla, tehtiin peräänlähtöjä. Jidi innostui maalimiehistä, mutta kasoihin kiipeäminen oli alkuun haastavaa. Hyvin kuitenkin ylitti itsensä ja etsi meidät maalimiehet. Yksi ukko oli jopa piiloutunut avoimeen kaivoon.
  • Ralli: peräänlähtöjä ylämäkeen, innostamistreeni. Innostamisessa totisesti onnistuttiin, Ralli kiljui suoraa kurkkua kun maalimiehet kiipesivät rinteeseen ja pinkoi täysillä perään kissanruokaa syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti