torstai 16. heinäkuuta 2009

13.7.09 Jälkeä ja agia

Aamulla lähdin koirien kanssa jälkimetsään. Nessalle tein lyhyen, noin 200m helpon jäljen, jolla oli 3 keppiä ja kaksi kulmaa. Nessan jälki vanhentui noin 30min. Jälki sujui upeasti ja itsevarmasti, hyvä palautusjälki.



Ralli teki 6 kepin keppijäljen. Ei vanhentunut juuri lainkaan. Ralli ilmaisi hienosti maahan menemällä 5 keppiä.



Illalla agiloimme molempien tyttöjen kanssa. Nessan rata yllä, sujui ilman ihmeempiä ongelmia. Tärkeintä oli hidastaa Nessan vauhtia sopivasti alkusuoran valsseja varten.

Rallin kanssa tein ensin yksittäisiä esteitä, minipöytää, pussia, pituutta pelkillä sivutolpilla ja puolikkaita keppejä ohjureilla. Pöytää teimme ensimmäistä kertaa, sujui kivasti. Pussi ja pituus sekä kepit sujuivat kuin vanhalta tekijältä. Keppeihin on tullut nyt sen verran vauhtia, että pidämme reil tauon etten rasittaisi Rallin fysiikkaa liikaa.

Toisena teimme pätkää aidalta 10 aidalle 15. Yhtenä pätkänä tämä sujui mielestäni hyvin. Lopuksi tein treenin alusta loppuun, tai lähinnä yritin tehdä. Alku sujui kivasti, kunhan muistin liik riittävästi. Pituudelta pusiin oli jostakin syystä vaikea. Kepeille Ralli ei malttanut joka kerta tulla riittävän rauhassa, mutta oppi parin kerran jälkeen. Suorat kaipaavat reilusti hiomista.