torstai 16. heinäkuuta 2009

11.7.09 Jäljestystä ja lenkkeilyä

Aamulla lähdimme taas Pipsan kanssa jälkimetsään, jälkien vanhentuessa kävimme pitkästä aikaa koko lauman kera kunnon lenkillä Jäniksenlinnan hiekkakuopilla. Alku oli kiihkeää kuten aina, mutta mukavasti koiruudet tulivat juttuun. Eikä Ralliakaan jännittänyt lainkaan vaan se kulki sujuvasti muiden mukana.

Pipsa tallasi Rallille lyhyen keppijäljen, 4 keppiä noin 10 askeleen välein. Laitoin Rallin jäljelle suoraan, ilman janaa. Ralli jäljesti ekan kerran vierasta jälkeä ja se näkyi. Lähtö oli niin vauhdikas, ettei Ralli ehtinyt keskittymään jäljestämiseen. Ekan kepin jälkeen rauhoittui pikkuhiljaa tekemään töitä. Löytäessään kepit meni hienosti maahan ja otti vielä kepin suuhun. Tuplailmaisu ;).

Nessan jälki oli haastavassa maastossa ja vanhentui melko pitkään. Tämäkään ei selitä mitä tapahtui. Jana ok, nosti oikean jäljen. Nessa jäljesti ja jäljesti, mutta ei ainakaan oikeaa jälkeä. Pari keppiä kuudesta se löysi vahingossa, mutta useampaan kertaan se ilmaisi olemattomia keppejä. Nyt pitää ottaa kunnon askeleita taaksepäin, jotta Nessan usko jäljestämiseen palautuu. Blaah.