tiistai 21. heinäkuuta 2009

20.7.09 Agia


Aamupäivällä käytin koiruudet kunnon pitkällä metsälenkillä Kiljavan metsissä. Noin 45 minuutin kohdalla Nessa jopa intoutui leikkimään Rallin kanssa ja tytsyt painoivat peräkkäin pitkin metsiä.
Töiden jälkeen lähdimme agiloimaan. Vetämieni treenien jälkeen Rallilla oli taas parin viikon tauon jälkeen pentutreffit Kinan kanssa. Pennut nauttivat täysin siemauksin keskenään juoksemisesta, etenkin kun kntän vereiset heinikot oli ajeltu lyhyiksi juui sopivasti. Kiitos Sannille ja Kinalle leikkiseurasta!
Ralli teki samat ohjaustreenit, mitä olin ryhmäläisille valinnut ja treenit sujuivat oikein hyvin. Yksittäisenä teimme vähän minipöytää ja minirengasta. Pöytä meni hienosti, mutta rengas on Rallille jostakin systä vaikea. Tänään Ralli tuntui vhän hiffaavan mistä siinä on kyse.
Nessa treenasi myös samat ohjaukset kuin yllä, sillä pienellä erolla että treeni 2 toinen putki oli korvattu A-esteellä. Treeni 1 sujui hyvin, ei juuri korjattavaa. Treeni 2 alun esteen ohitus oli vaikea, ensimmäisellä hyppäsi melkein minun päälleni suorittaessaan väliesteen. A-este oli aluksi hyvin hidas, mutta pallolla palkkaamisen jälkeen parantui. A-estettä tein myös yksittäisenä, tavoitteena varmempi ja nopeampi alastulo. Lopuksi tein muutaman yksittäisen keinun ja ari toistoa hyppytekniikkaa.