tiistai 15. helmikuuta 2011

Viesteilyä 8.2 ja 11.2

Edellisellä viikolla aloittelimme viestitreenit tauon jälkeen yhdessä Kaisin ja vesiäisten kanssa.

Edellisellä viikolla Nessa teki lyhyttä matkaa, muistaakseni noin 200, 400 ja 600 metriä. Matkoja Nessa juoksi yhteensä viisi. Vauhti ja into pysyivät hienosti mukana ja lähdöt sujuivat varsin räjähtävästi.

Trombi pääsi myös muiselemaan lihapullan perässä juoksentelua. Matkat olivat siinä 50 metrin luokkaa ja matkoja viisi. Hienosti muisti pikkulikka mitä pitikään tehdä!

Viime viikolla ehdittiin treenata vielä kahdesti, ennen tämän viikon kammopakkasia.

Tiistain treenissä kysyttiin Nessalta jaksamista, kun puolet treenimatkasta Nessa juoksi puoliumpinaisessa hangessa suojakelissä. Ensimmäinen matka noin 400m, siirtymä 300m eli toinen matka 700m. Juoksutimme loppujen lopuksi vain kolme matkaa, kun minä olin kerrankin vastuullinen koiran treenaaja ja lopetin ajoissa. Hyvin sitkeä sisupussi jaksoi hankea halkoa, sen verran uskottavan näköistä meno oli.

Trombi juoksi tiistaina noin 60m ja ehkä parinkymmenen metrin siirtymillä eli maksimissaan noin 100m. Matkoja viisi ja vikoilla lähetyksillä ei suoraa näköyhteyttä. Hienosti kikkurainen selviytyi tästäkin haasteesta!

Perjantain treeneissä oli jo oikeasti aika kylmä. Koirat siis vain juoksutettiin, ei juuri odotutettu.

Nessa juoksi viisi matkaa, etäisyydet noin 300, 500 ja 700 metriä. Treenipaikkana pelto. Viimeisellä matkalla Nessa oli selvästi vähän väsynyt, se lähti mutta ei tykin suusta. Mutta kuten sanottu, tauot jäivät hyvin lyhyiksi. Kuntotreeniä, kuntotreeniä...

Trombi juoksi 100 metriä ja siirtymät parinkymmenen metrin luokkaa. Matkoja viisi. Maahan jääneet namit vähän häiritsivät, mutta muuten treeni oli oikein onnistunut.

En tätä taatusti muista enää kun lähden seuraavan kerran treenaamaan, mutta kirjoitan sen nyt kuitenkin ylös: seuraavalla kerralla molemmille otuksille helpot, lyhyet ja vauhdikkaat motitreenit.