perjantai 11. helmikuuta 2011

Pieni pikahyppäys

Eipä ole taas tullut bloggeroitua aikoihin.

Viime kesästä on taas tapahtunut kummia. Perheeseemme muutti hassu pieni kikkarapää eli espanjanvesikoira Trombi. Trombi alias Riiwiö on ollut kerrassaan hupaisa tyyppi! Nessa ja Trombi ovat saaneet lempinimet Äly ja Kääpiö, josta voitte ehkä päätellä kuinka hauskaa niillä on yhdessä.

Nessa on jatkanut treenailua, loppukesästä lähinnä uimista ja maastojuttuja, talvella pääasiassa agia.

Pari kisaakin käytiin pyörähtämässä syksyllä. Hausta JK3 ykköstuloksella ja toinenkin käyttövaliotili auki. Etsintäkokeen piirimestiksistä hopeaa, harmillisella kakkostuloksella.

Kesällä aloittelimme Nessan kanssa epäviralliset vepeilyt uimareissujen yhteydessä. Syksyllä käytiin tutustumassa lajiin tutustumispäivien yhteydessä ja ensi kesänä olisi tarkoitus aloittaa treenaamaan. Kisat mielessä, kuinkas muuten ;).

Trombi aloitteli syksyn aikana jäljestämistä, hakuilua, viesteilyä, agilitaamista ja tottistelua sekä tietenkin sitä tärkeintä, elämän opettelua. Nyt Trombi on hauska ja hieman mörköikäinen 7kk penska, joka yllättää tarmollaan ja työinnollaan päivittäin.

Mikä hienointa, tammikuun lopulla postilaatikosta löytyi kennelnimen hyväksyminen. Kennelin nimeksi tuli Wirneen. Nyt puuttuisi enää jalostuskelpoinen narttu. Pisteen uutta arviointia odotellessa...

Siinä pikapäivitys. Yritän taas ehtiä välillä rustailemaan puuhista!