perjantai 25. syyskuuta 2009

25.9.09 Jälkeä ja vähän tottista

Aamulenkin yhteydessä tein Nessalle muutaman kontaktitreenipätkän. Treenin ideana on, että Nessan pitää pitää kontaktia minuun vaikka heittelen Rallille kädestäni nameja. Rallille lentää nami vasta kun se asettuu makuulle, joten tarkoitus on samalla opettaa neidille kaunista rauhassa odottamista vaikka Nesmu tekee hommia. Nessan kontaktipätkät 30s noin 2min. Kontakti pysyy muuten hyvin, mutta ei kestä minun käteni liikkumista namitaskulle, liian suuri häiriö. Myös Ralli oppi ja tarjosi hyvin makuulle käymistä.

Nesmu treenasi myös takajaloille nousemista ja tasapainoilua.

Rallille noin 50 askeleen namijälki noin 5m janalla ja yhdellä kulmalla nurmikolle. Ralli jäljesti hyvin, suurella motivaatiolla. Kulmakin meni ok, vaikka vähän piti varmistella. Lopussa olevan kepin ilmaisua Ralli ei hiffannut lainkaan, näitä pitää taas tehdä...

Nesmulle 4 kepin 500m pitkä jälki sänkipellolle, 4 kulmaa joista 2 terävää. Keppien ilmaisut loistavat viimeistä lukuunottamatta. Viimeisen kepin yli Nessa jäljesti eikä korjannut itse. Käänsin Nessan ja kun ilmaisi kepin, kehuin. Ei muuta palkkaa. Pikkaisenko oli hölmistynyt ilme. Ehkä ei seuraavalla jäljestä kepin ohi ;). Hyvä treeni muuten vaikka emme ole pitkään aikaan jäljestäneet.